top of page
logotipo Optica Visió

ASSESSORAMENT ESTÈTIC

Hem d´escollir unes ulleres amb una estètica que ens afavoreixi i encaixi amb el nostre estil

Quan ens comprem unes ulleres, a tots ens agrada que família i amics ens felicitin per el bé que ens queden. Per tal d´aconseguir-ho fa falta seguir uns consells:

Cal adaptar-se a les necessitats visuals i funcionals: unes ulleres que siguin de protecció han de ser àmplies per tapar el màxim la cara. Una persona amb alta miopia és millor que esculli una muntura petita per disminuir el gruix de les lents.

Normalment, amb l´elecció de la muntura s´intenta ressaltar les virtuts i dissimular els petits defectes. Així, per tal d´amagar les bosses dels ulls es fa coincidir el marc de l´ullera amb els seus límits, si es té un nas molt llarg, es busca un pont baix per "escurçar-lo", ...

Hi ha diferents tipologies de cares: 

a- Cara circular: s´allarga en vertical, accentuant la part alta de la cara. Les formes quadrades i rectangulars són les més afavoridores.

b- Cara quadrada: se suavitzen amb formes arrodonides. També ajuden colors clars

c- Cara triangular: s´ha d´evitar l´estil papallona, potenciant les formes rectangulars, amb perfils rodons 

d- Cara ovalada: se li escau qualsevol forma.

També, s´ha de donar importància a les ulleres com a complement de moda, com a mitjà per expressar la personalitat i l´estil de qui les llueix. S´ha de jugar amb els colors, el gruix de les muntures (pasta, metall o a l´aire) per tal que el conjunt de l´estètica de la persona s´integri en un tot coherent i atractiu.

bottom of page