top of page
logotipo Optica Visió

Innovació

La innovació és la força que ens permet avançar, fer coses noves, millorar, superar-nos. Ser innovador és una actitud, una manera de fer. És perdre la por a equivocar-se, és tornar a començar, però també és gaudir i és satisfacció quan s´assoleix l´objectiu. 

La innovació en el nostre sector té moltes cares:

a- Innovació comercial: constantment apareixen nous productes, noves marques, noves solucions en cada segment de mercat. Cal estar atent i seleccionar les millors del moment.

b- Innovació tecnològica: per assolir resultats professionals, fa falta maquinària avançada. Actualment, la tecnologia ens dóna una facilitat d´ús i ens permet assolir una precisió mai vista.

Al taller, fins fa poc les màquines et limitaven. Ara mateix, es pot fer pràcticament qualsevol forma i mida en les lents.

Al gabinet, hi ha una tecnologia de diagnòstic inimaginable fa uns anys

A la botiga, hi ha eines de demostració digitals interactives

c- Innovació de processos: és la innovació invisible, la que no es veu però millora la satisfacció del client. La digitalització de processos, que incrementa la productivitat, la millora de la qualitat, la manera de distribuir l´organització i les responsabilitats, la gestió de la pàgina web, ...

Cal estar amb ganes d´aprendre, ja que sempre es pot millorar.

 

bottom of page