logotipo Optica Visió

Lents per a pantalles digitals

​Filtre de llum  blava: és el tractament més avançat en l´actualitat. Molt apropiat per a persones que passen temps davant la pantalla de l´ordinador, tablets, mòbils, ... Filtren els raigs ultraviolats (UV) i la llum blau-violeta. Aquesta és un factor de risc en el desenvolupament de la degeneració macular associada a l´edat. Es poden distingir perquè el color del reflex és més violeta. També, hi ha un fabricant que ofereix un filtre infraroig addicional per tal de millorar la salut ocular i disminuir l´aparició d´arrugues a la pell.

Complementant al filtre de llum blava, s´han creat unes lents que ajuden a disminuir la fatiga de treballar amb dispositius electrònics:

a- Monofocals free-form per pantalles: són lents que a part de portar el filtre de llum blava, presenten una geometria a la part inferior que porta un reforç de graduació per tal de descansar els ulls.

b- Progressius optimitzats per a distàncies de lectura més pròxima (30cm ) que l´habitual de lectura (40 cm) degut a l´ús intensiu del mòbil.

Les lents per a pantalles digitals proporcionen protecció a la llum blava i millor imatge a mitja distància