logotipo Optica Visió

Lents de seguretat

Ulleres de protecció laboral

Hi ha feines que per les seves característiques necessiten unes ulleres per tal de protegir els ulls de possibles impactes, productes químics, espurnes, ... 

Les lents de seguretat han estat pensades per no trencar-se davant d´una partícula a gran velocitat. Hi ha dos nivells de protecció quan estan graduades:

a- Nivell de protecció S: resistència mecànica incrementada. El test es fa amb una bola d´acer de 22 mm de diàmetre a una velocitat de 5,1 m/s. És la protecció que ofereix una lent d´índex de refracció 1.5 de CR39 o una lent amb 1.67.

b- Nivell de protecció F: impacte d´alta velocitat a baixa energia. El test es fa amb una bola d´acer de 6 mm a una velocitat de 45 m/s. Les lents de policarbonat ofereixen la protecció més segura a l´impacte.

Les ulleres de protecció laboral protegeixen els ulls en el treball

Ulleres de protecció esportiva

Estan recomanades en esports de contacte, com per exemple el futbol, el bàsquet i en esports amb raquetes, en les que les pilotes puguin suposar un risc. En l´squash, el diàmetre de la pilota és més petit que el de les òrbites oculars, incrementant molt més el perill que en altres activitats on són d´un mida major.

Les ulleres de protecció esportiva protegeixen els ulls en activitats esportives