top of page
logotipo Optica Visió

Missió i visió

Missió

La nostra missió és oferir els productes i serveis visuals i auditius més adequats a les necessitats i preferències de cada client així com proporcionar la millor atenció visual primària.

Sabem que no tots som iguals, a més a més, les necessitats de cada persona canvien en funció de les seves circumstàncies, aficions o preferències. Per això, és important fixar-se en quina solució pot ser més adequada en cada cas. Informar sobre els avantatges i inconvenients de cada opció. Aconsellar segons la situació de cada persona. Encertar i solucionar la necessitat real de cada client i sobretot, complir amb les expectatives creades. Aquesta és la nostra missió.

 

Visió

El futur sempre ens sorprèn, és impossible saber a on arribarem a la vida. Però el que sí que podem decidir és en el com. Treballar sempre demana un esforç, per aquest motiu cal saber gaudir de la feina. És la millor manera de què les hores passin ràpidament i el secret per aprendre, millorar, fer coses noves i  avançar. Tot per a ser millors professionals. Tot per guanyar-se la confiança dels nostres clients. Aquesta és la nostra visió.

 

bottom of page